OGIBiz Website

Menu
2887300
Main Description
2888632

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

Vertical Image Area
2888633

Στις σχολές χορού Magic step διδάσκονται όλοι οι κοινωνικοί ρυθμοί για όσους θέλουν πραγματικά να διασκεδάζουν!

Ρυθμικοί χοροί: Rumba, Mambo, Cha cha, Samba, East Coast Swing, West Coast Swing, Bolero, Merengue.

Απαλοί χοροί: Fox trot, Tango, Waltz, Viennese Waltz.

Αλλά και: Oriental, Hip Hop, Salsa, Bachata, Kizomba, Two Step, Disco, Disco Hustle, Argentine Tango.

Επίσης λειτουργούν τμήματα Zumba, Stretching, Pilates, Σύγχρονο, Fitness Dance Programme. (Γυμναστείτε χορεύοντας! Αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης με δυναμικό χορό).

  • Η εκμάθηση των χορών γίνεται σε ομαδικά μαθήματα αλλά και σε ιδιαίτερα κατόπιν συμφωνίας.
  • Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας «κλειστού group» (3 άτομα και πάνω) τις ώρες που σας βολεύουν.

Μέσα από μια πληθώρα μαθημάτων και χορών μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς και να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει! Ζητείστε τη συμβουλή μας! Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προγράμματος της κάθε σχολής για περισσότερες πληροφορίες.

Horizontal Image Area
2888634

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Οι σχολές χορού Magic step έχουν πλήρως καταρτισμένους χοροδιδασκάλους ώστε να αναλαμβάνουν παιδιά από 3 ετών.
Επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά σας ένα διασκεδαστικό, φιλικό και ταυτόχρονα καλά δομημένο πρόγραμμα. Τα τμήματα είναι διαχωρισμένα έτσι ώστε κάθε παιδί να λαμβάνει προσωπική καθοδήγηση για την εξέλιξη της κινητικής-χορευτικής του έκφρασης, σύμφωνα με την ηλικία του.

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉ ΗΛΙΚΊΑ (3 - 5 ετών)

Ειδικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην προσχολική ηλικία.
Τα παιδιά μας ξεκινούν με χοροκινητική αγωγή και μουσικοκινητική. Βιώνουν αρχικά τις μουσικές έννοιες και με το σώμα τους εκφράζουν τη φαντασία και την ελεύθερη δημιουργία τους ώστε να εξελίξουν τις κινήσεις τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δομήσουν τον εαυτό τους. Ανακαλύπτουν την καλλιτεχνική πλευρά μέσα από δημιουργικές κινήσεις και ασκήσεις φαντασίας.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (6-8 & 9-12 ετών)

Βοηθάμε τα παιδιά να επιλέξουν τα είδη χορού που τους αρέσουν. Ο τρόπος διδασκαλίας που ακολουθούμε στις σχολές χορού Magic step διασφαλίζει την πρόοδο και την κινησιολογική τους εξέλιξη.
Στα παιδικά τμήματα η εκμάθηση γίνεται με δημοφιλή τραγούδια της εποχής.

ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Οι επόμενες ηλικίες συνεχίζουν με LATIN, HIP-HOP και Σύγχρονο χορό για βελτίωση ταχύτητας, αρμονίας, ισορροπίας και ελαστικότητας του σώματος.

ΛΑΙΚΟΙ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Στις σχολές μας διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλα τα γεωγραφικά τμήματα της Ελλάδας, αλλά και όλοι οι λαϊκοί χοροί όπως συρτάκι, ζεϊμπέκικος, χασάπικος κ.τ.λ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οι σχολές χορού Magic step είναι εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα του αμερικανικού οργανισμού DVIDA (μέλος του World Dance Council).

Η εκπαίδευση κάθε επιπέδου μπορεί να διαρκέσει 1 ή 2 εκπαιδευτικά έτη. Οι υποψήφιοι χοροδιδάσκαλοι εκπαιδεύονται σε βηματολόγιο, μουσικότητα, δομή χορογραφίας, στάσεις σώματος, ανατομία, φυσιολογία, επαγγελματική δεοντολογία. Κατά την ολοκλήρωση των μαθημάτων πραγματοποιούνται εξετάσεις από επίσημους εξεταστές του οργανισμού DVIDA από όπου δίνονται διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία.

Main Description
2888635

Αν ψάχνετε σχολή χορού στη Δυτική και Νότια Αττική, σε μας θα βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσει το παιδί σας ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του χορού! Σε ένα περιβάλλον προστατευμένο και δημιουργικό, τα παιδιά μαθαίνουν την ομαδικότητα, την πειθαρχία, το σεβασμό, καλούς τρόπους συμπεριφοράς και αποκτούν αυτοπεποίθηση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στο

τηλ. 210-58 15 819 για τη σχολή Χαϊδαρίου και στο
τηλ. 210-49 01 395 για τη σχολή της Νίκαιας,

για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα διδασκαλίας (διαδραστικά μαθήματα, κινητική έκφραση, μουσική-χορός, χορευτική έκφραση συναισθημάτων, δραματοποίηση, χοροθέατρο, διαγωνιστικά τμήματα).

Horizontal Image Area
2888637

Ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διδασκαλίας για να κατανοήσουμε κυρίως την έννοια της βαρύτητας, τί ρόλο έχει στο χορό, πώς βοηθάει στην κίνηση και πώς μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε.

Η προετοιμασία μας περιλαμβάνει ασκήσεις στο έδαφος, σε καθιστή θέση, και σε όρθια θέση. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε κίνηση από όλο το σώμα χρησιμοποιώντας όλα τα μέλη μας, το βάρος μας, την αντίσταση της βαρύτητας στο έδαφος και άλλες έννοιες που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε και να κατακτήσουμε τη θέση μας και την κίνησή μας στην έννοια του χώρου.

Με όλα αυτά παίρνουμε νέα ερεθίσματα και εικόνες ώστε να αυξήσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας στο χορό, χωρίς όρια, με στόχο τον αυτοσχεδιασμό.

Ο χορός είναι κίνηση με ρυθμό.

Η κίνηση είναι η μεταβολή της θέσης του σώματος στο χώρο.

Ο ρυθμός μπορεί να είναι απλά μια ανάσα.

Αρκεί να αναπνέεις… για να μπορείς να χορέψεις και να πραγματοποιήσεις το στόχο σου!!

Main Description
2888636

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΤΙ

Gallery
2888638
Footer
2887305

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ Magic step ΝΙΚΑΙΑΣ


Γόρδιου 6, Νίκαια 184 53
2104901395
   

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ Magic step ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ


Φειδιππίδου 2, Χαϊδάρι 124 61
2105815819
   

Ακολουθήστε μας